Σχολή Ιδιωτικού Ερευνητή.


Οι σπουδαστές που τελειώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (θεωρίας και πρακτικής) του ιδιωτικού ερευνητή με επιτυχία θα παραλάβουν το Certificate (Τίτλος σπουδών), το σήμα τους με το όνομα τους και τον αριθμό άδειας (η άδεια και ο αριθμός αδείας παρέχετε από την Ελληνική Αστυνομία και ΟΧΙ από εμάς) και επίσης την ταυτότητα τους.


Δείτε αυτό το βίντεο.


Αυτό το βίντεο εξηγεί για το online μάθημα του ντετέκτιβ.


Σχολή ιδιωτικών ερευνητών: Μάθετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για μια επιτυχημένη καριέρα.


Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε ιδιωτικός ερευνητής, τότε η παρακολούθηση μιας αξιόπιστης σχολής ιδιωτικών ερευνητών μπορεί να σας δώσει την εκπαίδευση και τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχετε σε αυτή τη συναρπαστική καριέρα. Είτε ενδιαφέρεστε να εργαστείτε ως ιδιωτικός ερευνητής για μια εταιρεία είτε ως ανεξάρτητος εργολάβος, υπάρχουν πολλά οφέλη από τη λήψη επίσημης εκπαίδευσης σε αυτόν τον τομέα.


Σε μια σχολή ιδιωτικών ερευνητών, θα μάθετε για τις διάφορες τεχνικές έρευνας που χρησιμοποιούνται στον κλάδο, συμπεριλαμβανομένης της επιτήρησης, της έρευνας και της ανάλυσης. Θα μάθετε επίσης πώς να συλλέγετε και να οργανώνετε στοιχεία, να διεξάγετε συνεντεύξεις και να προετοιμάζετε λεπτομερείς αναφορές. Αυτές οι δεξιότητες είναι απαραίτητες για κάθε ιδιωτικό ερευνητή και θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας.


Εκτός από τις πρακτικές δεξιότητες, η παρακολούθηση μιας σχολής ιδιωτικών ερευνητών μπορεί επίσης να σας δώσει μια σταθερή κατανόηση των νομικών και ηθικών θεμάτων που περιβάλλουν τον κλάδο. Αυτό περιλαμβάνει θέματα όπως η νομοθεσία περί απορρήτου, η προστασία δεδομένων και η εμπιστευτικότητα. Κατανοώντας αυτά τα ζητήματα, θα είστε καλύτερα εξοπλισμένοι για να πλοηγηθείτε στις πολυπλοκότητες του κλάδου και να διατηρήσετε την εμπιστοσύνη των πελατών σας.


Ένα άλλο πλεονέκτημα της παρακολούθησης μιας σχολής ιδιωτικών ερευνητών είναι η ευκαιρία να δικτυωθείτε με άλλους επαγγελματίες στον τομέα. Αυτό μπορεί να είναι ανεκτίμητο όταν πρόκειται για την εύρεση ευκαιριών εργασίας ή την οικοδόμηση σχέσεων με άλλους ερευνητές που μπορεί να είναι σε θέση να σας παρέχουν οδηγούς ή παραπομπές.


Στο Private Investigators School που προσφέρεται από το IPI Ντετέκτιβ, θα λάβετε ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλες τις πτυχές της ερευνητικής διαδικασίας, καθώς και σε νομικά και ηθικά ζητήματα του κλάδου. Με έμπειρους εκπαιδευτές και μια πρακτική προσέγγιση στη μάθηση, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για να ξεκινήσετε μια επιτυχημένη καριέρα ως ιδιωτικός ερευνητής.


Συμπερασματικά, η παρακολούθηση μιας σχολής ιδιωτικών ερευνητών μπορεί να σας προσφέρει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις συνδέσεις που χρειάζεστε για να πετύχετε στον τομέα της ιδιωτικής έρευνας. Εάν σκέφτεστε σοβαρά να ακολουθήσετε μια καριέρα σε αυτόν τον συναρπαστικό κλάδο, τότε σκεφτείτε να εγγραφείτε σε μια αξιόπιστη σχολή ιδιωτικών ερευνητών όπως το IPI Ντετέκτιβ.ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Απαγορεύεται αυστηρώς και διώκεται ποινικά οποιαδήποτε αναδημοσίευση των κειμένων από την εκπαιδευτική πλατφόρμα σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο όπως Facebook, Instagram κτλ.

Επίσης απαγορεύεται η αντιγραφή και η χρήση σε άλλες πλατφόρμες εκμάθησης η σχολές. Όλα τα κείμενα είναι ιδιοκτησία των γραφείων ιδιωτικών ερευνών IPI και του ιδιωτικού ερευνητή Phillip Hatzis.

Με την εγγραφή σας συμφωνείτε στα παρακάτω.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ:

https://detective-school.teachable.com/p/termsO Phillip Hatzis είναι Ιδιωτικός Ερευνητής,
Σύμβουλος Ασφάλειας - Έρευνας και πτυχιούχος
του AMU, American Military University, West Virginia. 

Mε εξειδίκευση σε: 
Business Intelligence,
Intelligence Collection,
Intelligence Analysis,
Counterintelligence,
Terrorism and Counter-terrorism, 
Criminal Intelligence,
Cyber Warfare,
Interrogation. 

Τέσσερα χρόνια μόνιμος στον Αμερικανικό στρατό
με συμμετοχή στην επιχείρηση ‘Ασπίδα της Ερήμου’
και ‘Καταιγίδα της Ερήμου’ με βαθμό Specialist
σε ειδική μονάδα συλλογής πληροφοριών.

Σχολή Ιδιωτικού Ερευνητή.